زندگي سالم
مقالات سبك زندگي سالم و طب سنتي

 

ميوه ها از جمله بهترين و مفيد ترين خوراكي ها براي سلامتي بدن انسان هستند كه مي توانند از بسياري از بيماري ها و ناهنجاري ها جلوگيري كنند. ميوه هاي مفيدي در طبيعت موجود است كه ميوه انگور يكي از بهترين هاست.

 

شايد انتخاب يك ميوه مفيد از بين تمام ميوه ها كار ساده اي نباشد. ولي ميوه هايي مانند انار و يا سيب و همچنين  انگور از جمله بهترين ميوه ها براي سلامتي بدن انسان است. ميوه اي همانند انگور در مراحل مختلف مورد استفاده قرار مي گيرد. يكي از بهترين مراحل استفاده از انگور زمان كشمش بدن آن است. با پرشين وي همراه باشيد تا درباره خواص كشمش سياه بيشتر بدانيد.

آشنايي با خواص كشمش سياه يا مويز

مهمترين خواص كشمش سياه شامل پيشگيري از بيماري‌ها، تقويت حافظه، پيشگيري از آلزايمر، رفع كم‌خوني، تقويت اعصاب، سلامت معده، افزايش قدرت يادگيري و كمك به سلامت قلب و چشم‌ها مي‌شود. ارزش غذايي و خواص كشمش سياه يا مويز نسبت به انگور و كشمش سبز بيشتر است و به عنوان يك غذاي كامل شناخته مي‌شود.

تركيبات مويز اثر بسيار قوي در جلوگيري از بروز اختلالات بيماري آلزايمر دارد. هر چه ميزان آنتو سيانين (عامل رنگ سياه مويز) بيشتر باشد، قدرت مويز در جلوگيري از آلزايمر بيشتر مي‌شود.

بايد يادآوري شود كه تركيبات موجود در مويز مي‌تواند از تصلب شرايين (سفت و سخت رگ‌ها) و چسبندگي پلاكت‌ها جلوگيري مي‌كند. با خوردن مويز، غلظت خون كاهش مي‌يابد رگ‌هاي خوني منبسط مي‌شود با خوردن مويز غلظت خون كاهش مي‌يابد. رگ‌هاي خوني منبسط مي‌شوند و خون مي‌تواند با سرعت بيشتر ي در بدن جريان يابد و در نتيجه مانع انباشته شدن پلاكت‌هاي خون روي هم مي‌شود و از لخته شدن خون پيشگيري مي‌كند.

خواص كشمش سياه

بررسي خواص كشمش سياه

به طوركلي مويز درمان كننده بيماري‌هاي قلبي و پايين آورنده فشار خون است و براي بيماران ديابتي بسيار مفيد مي‌باشد.

خواص كشمش سياه براي سلامتي

كشمش سياه جزو خوراكي‌هاي با طبع گرم است و نوع كم دانه يا بي‌دانه آن بهترين نوع كشمش سياه است. برخي از مهمترين خواص كشمش سياه عبارتند از:

۱- خون خود را از مواد افزودني نگه داريد:

۲- موثر در جلوگيري از پيري زودرس

۳- به پايان رساندن ريزش مو

۴- جلوگيري از بريدن موهاي زودرس

۵- مبارزه با كلسترول بد

۶- ابتلا به آنمي يا كم خوني به حداقل ميرسد

۷- نگه داشتن فشار خون زير كنترل

۸- درمان پوكي استخوان موفقيت آميز

خواص كشمش سياه

معرفي خواص كشمش سياه

خواص كشمش سياه و تاثيرش بر بيماري ها

درباره عوارض جانبي كشمش سياه بيشتر بدانيد

خوردن مقدار زيادي كشمش سياه، ممكن است سبب اسهال شود. برخي ديگر از عوارض جانبي زياده‌روي در مصرف كشمش سياه، ناراحتي معده، سوء هاضمه، تهوع، استفراغ، سرفه، خشكي دهان، گلو درد، عفونت، سردرد و مشكلات عضلاني است. به دليل داشتن كالري بالا، مصرف اين ميوه براي افراد چاق و داراي اضافه وزن بايستي با احتياط همراه باشد. افراط در خوردن كشمش سياه، باعث افزايش غلظت خون و بالا رفتن فشار خون مي‌شود و براي بيماران ديابتي مضر است. زياده‌روي در مصرف كشمش سياه به افراد داراي مزاج گرم توصيه نمي‌شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: خواص خوراكي ها
[ ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۷:۲۵ ] [ امير كاشاني ] [ نظرات (0) ]

 

يكي از ساده‌ترين و در دسترس‌ترين اين ماسك‌ها اسپري گلاب است. گلاب منافذ پوستي را مي‌‌بندد، از شل بودن و افتادگي پوست جلوگيري مي‌‌كند و هم اينكه نمي‌‌گذارد پوست دچار جوش گردد

پوست سالم
 پوست سالم مي‌‌بايست داراي چندين ويژگي باشد. مي‌‌بايست شفافيت و روشني كافي داشته باشد. مي‌‌بايست باز بودن منافذ آن در حد طبيعي و نرمال باشد. مي‌‌بايست عاري از هرگونه ورم (جوش، تاول و يا انواع زوائد برآمده) باشد. پوست زيبا مي‌‌بايست عاري از هرگونه لك باشد. رطوبت كافي داشته باشد و سلول‌هاي آن قدرت ترميم و بازسازي زيادي داشته باشند.

زيبايي
 از واژه زيبايي تعابير مختلفي مي‌‌گردد. گاهي زيبايي به يك قسمت جزئي از يك مجموعه اطلاق مي‌‌گردد مانند اينكه بگوييم فلاني بيني زيبايي دارد و يا اينكه بگوييم فلاني پوست زيبايي دارد و گاهي اوقات به زيبايي ديدي كلي مي‌‌بخشيم و بطور مثال مي‌‌گوييم فلاني فردي زيباست و اين در حقيقت يعني اينكه تمام اجزا فرد از نظر ما تركيبي را بوجود آورده‌اند كه زيبا به نظر مي‌‌رسد. بايد توجه گردد كه براي بدست آوردن يك زيبايي كلي مي‌‌بايست اجزا تركيب را تك تك مورد بررسي قرار داد و در جهت اصلاح و زيباسازي آنها اقدام نمود تا در نهايت به يك تركيب زيبا برسيم. آنچه كه از ديدگاه طب سنتي قابل هدايت به سمت سالم و زيبا شدن مي‌‌باشد سه جز اساسي مهم تركيب يعني پوست، وزن ( تناسب اندام) و سلامت و حفظ مو مي‌‌باشد. كه تقريبا فردي كه داراي اين سه گزينه مطلوب باشد طبيعتاً فرد زيبايي ناميده خواهد شد (زيبا از ديدگاه سلامت).

منافذ پوستي
 هميشه سوال اين است كه چرا افراد داراي پوست چرب معمولا بيشتر گريبانگير منافذ باز پوستي مي‌‌باشند. پاسخ آن ساده است. منافذ پوستي در واقع در اثر بزرگ‌تر شدن غدد چربي پوست كه در تماس با تابش آفتاب و اشعه فرابنفش هستند، منافذ غدد «پيلوسباسه» باز مي‌شوند و به زبان ساده‌تر مي‌‌توان گفت چربي توليد شده از آنجايي كه زيادتر از حد معمول است براي دفع خود از سطح پوست فشار بيشتري را وارد مي‌‌آورند لذا منافذ پوستي را باز و گشاد مي‌‌كنند و دقيقا به همين دليل است كه در افراد يا پوست چرب اين قبيل منافذ باز پوستي شايع‌تر مي‌‌باشد. راه‌هاي متعددي براي پيشگيري و درمان منافذ باز صورت وجود دارد. يكي از راهكارهاي كارا و بسيار جواب دهنده، شستشوي مناسب پوست با شوينده‌هاي متناسب با نوع پوست است. شستشوي پوست از اين جهت مانع منافذ باز پوستي مي‌‌گردد كه گرد و غبار معلق در هوا و نشسته بر روي سطح پوست به توليد چربي و به توازن آن دفع از منافذ پوست كمك مي‌‌كنند. لذا كاهش گرد و غبار از سطح پوست باعث كاهش اين ميزان چربي و متناسب با آن كاهش منافذ باز مي‌‌گردد.


 افراد داراي پوست چرب مي‌‌بايست از شوينده‌اي استفاده كنند كه بتواند چربي اضافه را از سطح پوست پاك كند. همچنين استفاده از ضد آفتاب در زمان مواجهه با آفتاب مستقيم اكيداً توصيه مي‌‌گردد.

شفافيت، روشني و لك‌هاي پوست
 يكي از مهمترين عواملي كه شفافيت پوست را به همراه دارد خون سالم در بدن مي‌‌باشد. ديده مي‌‌شود كه افرادي كه داراي اعتياد به انواع مواد مخدر مي‌‌باشند داراي پوست شفافي نمي‌‌باشند. لذا اولين گام در شفاف سازي پوست پاكسازي خون مي‌‌باشد و همچنين توجه به خلط صفرا در بدن مي‌‌باشد. بايد به اين نكته توجه شود كه پاكسازي بدن از صفراي زايد مي‌‌تواند به شادابي و طراوت پوست و همچنين كاهش زردي پوست نيز كمك كند. ما مي‌‌بايست به عنوان درمانگر جهت پاكسازي صفرا از سه بعد كنترل توليد صفرا، دفع صفراي زايد و درمان توازن توليد و دفع به قضيه نگاه كنيم. جهت كنترل توليد صفرا، پرهيز از خوردن غذاها و مواد خوراكي مانند غذاهايي با ادويه زياد، انواع سس‌ها، مواد غذايي سرخ كردني، شكلات و غذاهاي فست فود و حاضري از جمله ساده‌ترين و كاربردي‌ترين شيوه‌ها براي كنترل صفرا و بهبود علائم آلرژي است كه امروزه اين شيوه‌ها توسط بسياري از درمانگران طب مدرن نيز براي پيشگيري از عود كردن آلرژي‌ها و كنترل حساسيت به بيماران توصيه مي‌‌شود.

نوشيدن آب انار و يا همچنين جوشانده عناب مي‌‌تواند به پاكسازي و تصفيه خون در بدن كمك بسزايي كند. همچنين عواملي هم چون افزايش لايه شاخي و تجمع سلول‌هاي مرده در سطح پوست و عدم تعادل در بازسازي سلولي و… مي‌‌توانند باعث كدر شدن و لك‌هاي پوستي مي‌‌گردد. در زمان كدر شدن پوست مي‌‌بايست يك رژيم سرشار از ويتامين و اسيد‌هاي ميوه مورد استفاده قرار گيرد. ميوه‌ها و ويتامين‌هاي آنها نقش بسزايي در باز‌گرداندن شفافيت به پوست دارند.

يكي ديگر از روش‌هاي اصلاحي جهت شفافيت و كمرنگ و از بين بردن لك‌هاي پوستي، استفاده از لايه‌بردارها مي‌‌باشد. يك لايه‌بردار ساده اما در عين حال بسيار عملي براي اين موارد استفاده آرد باقالي مي‌‌باشد. قطره‌قطره شير را به يك قاشق مرباخوري آرد باقالي به همراه نصف قاشق غذاخوري پودر كتيرا اضافه كنيد. زمانيكه به قوام يك ماسك رسيد اين ماسك را بر روي تمام نواحي پوست مي‌‌بايست گذاشت. اين كار مي‌‌بايست از زمان كم مانند ۱۰ دقيقه شروع گردد و به مرور زمان زمان ماسك‌گذاري افزايش يابد تا حدود ۳۰ دقيقه برسد.

ورم (جوش، تاول و انواع زوائد برآمده)
 از ديدگاه حكما و طب سنتي پوست يك اندام دفعي مي‌‌باشد كه داراي روزنه‌هايي جهت دفع موادي رقيق، مانند عرق مي‌‌باشد. همچنين علم نوين امروزي نيز اين را مي‌‌داند كه بطور مثال عرق و چرك از طريق پوست دفع مي‌‌گردد، اما آن ماده‌اي كه مي‌‌خواهد از راه پوست دفع گردد بايد به قوام عرق برسد و غلظت خود را از دست بدهد و مانند عرق رقيق گردد تا بتواند از منافذ پوستي خارج گردد. جوش و محتويات داخلي جوش يك ماده غليظ است، اين ماده به سمت پوست مي‌‌آيد و ميل به خارج شدن از پوست را دارد اما بين لايه‌هاي پوستي گير مي‌‌كند.

 اين نظر كاملا مطابق با نظر حكما مي‌‌باشد و آنها معتقد هستند كه هرچه ماده جوش رقيق‌تر باشد به لايه‌هاي سطحي پوست نزديك‌تر مي‌‌شود و دفع آن راحت ترمي‌‌گردد بطور مثال يك سري افراد داراي جوش‌هاي سرسفيد و يا سرسياهي مي‌‌باشند كه اين دسته جوش‌ها التهاب ندارند و با يك ماسك موضعي براحتي دفع مي‌‌گردند. از طرف ديگر بعضي افراد گرفتار پديده جوش هستند و جوش‌هاي آنها داراي التهاب شديد و بعضا پس از رفع، اسكار (اثر) بر روي پوست باقي مي‌‌گذارد كه اين خود بيانگر اين است كه ماده جوش غليظ است و بدن با اينكه خواسته كه اين ماده را از راه پوست دفع كند اما بدليل غلظت بالاي اين ماده، در راه لايه‌هاي پوستي گير كرده است.

افرادي كه داراي بلغم زياد در بدن خود مي‌‌باشند به علت برودت سرما، منافذ خروج مواد زائد پوست، بسته مي‌‌شوند. اين يك قانون كلي در طب سنتي است يعني برودت بر كل بدن غالب مي‌‌شود و حرارت در بدن اين افراد حبس مي‌‌گردد و اين افراد احتقان حرارت پيدا مي‌‌كنند (معمولاً اين افراد كساني هستند كه اعلام مي‌‌كنند درون بدنشان گرم اما دست و پاها‌يشان سرد است). اين افراد سرماي زمستان را به سختي تحمل مي‌‌كنند و در سرماي سخت دچار آسيب مي‌‌شوند وليكن با خوردن كوچكترين ماده گرمي‌‌دچار جوش مي‌‌شوند. در اين دسته افراد علت جوش سردي بدن است. در اينجا وظيفه طبيب و درمانگر طب سنتي و يا طب ايراني اين است كه نسخه‌اي را بپيچد كه ابتدا طرف را آرام‌آرام گرم كند تا سرماي غالب بدن از بين برود و منافذ پوستي باز شود. افراد تحت درمان ممكن است در ابتدا با افزايش تعداد جوش در سطح بدن خود مواجه شوند اما پس از گذشت مدتي اعلام خواهند كرد كه احساس سرما مي‌‌كنند و ديگر از آن حرارت دروني بدن خبري نخواهد بود. اين يعني بيمار روند درمان را طي كرده است و ما با باز كردن منافذ پوستي اسباب خروج گرما را از بدن بيمار فراهم كرده‌ايم. اين فرد اكنون فردي سرمايي است كه درون آن نيز سرد است. حال مي‌‌بايست در ادامه روند درمان اين افراد را آهسته آهسته گرم كنيم. يكي از ابتدايي‌ترين راه‌ها براي درمان جوش‌ها استفاده از ماسك‌هاي طبيعي مي‌‌باشد كه امروزه استفاده از آنها بسيار رايج و همه‌گير شده است.

 گلاب:
يكي از ساده‌ترين و در دسترس‌ترين اين ماسك‌ها اسپري گلاب است. گلاب منافذ پوستي را مي‌‌بندد، از شل بودن و افتادگي پوست جلوگيري مي‌‌كند و هم اينكه نمي‌‌گذارد پوست دچار جوش گردد. اسپري گلاب از آن جهت كه گلاب قابض است براي درمان منافذ باز پوستي نيز بسيار كارا مي‌‌باشد.

ماسك شويد و بابونه :
 از ديگر ماسك‌هاي كارا و قابل توصيه براي پوست‌هاي جوش‌دار مي‌‌توان به ماسك شويد و بابونه اشاره كرد. جهت تهيه اين ماسك يك قاشق غذاخوري از شويد و بابونه را در يك ليوان آب دم كنيد و بعد اين را صاف كرده و روزي دو سه بار پوست را با اين مايع شستشو دهد. اين ماسك بيشتر براي جوش‌هاي سرسفيد و سرسياهي كه هنوز عميق و فراگير بر روي سطح پوست نشده‌اند، توصيه مي‌‌گردد.

آرد گندم و سكنجبين:
 ضماد آرد گندم و سكنجبين ديگر توصيه ما براي پوست‌هاي جوش‌دار مي‌‌باشد. جهت تهيه اين ماسك قطره قطره سنكنجبين (در صورت نبودن سكنجبين از سركه مي‌‌توان استفاده كرد اما سركه را مي‌‌بايست با آب مخلوط كرده چون ضماد با سركه خالص بسيار تند و تيز مي‌‌شود) را بر روي پودر آرد گندم اضافه كرده تا حدي كه به قوام ماسك برسد. اين ماسك را مي‌‌توان براي پوستي استفاده كرد كه خيلي التهاب ندارد.

رطوبت پوست
 بسياري از متخصصين پوست و زيبايي معتقدند كه مهترين جنبه يك پوست، جنبه رطوبت آن مي‌‌باشد تا آنجايي كه رييس انجمن جراحان پوست آمريكا مي‌‌گويد: اگر فقط قدرت خريد يك محصول آرايشي را داريد، فقط يك مرطوب كننده بخريد. توجه داشته باشيد كه در صورتي كه محتواي آب پوست طبيعي باشد، پوست نرم، صاف، قابل ارتجاع و درخشان است. عوامل مختلفي سبب از بين رفتن رطوبت پوست مي‌‌گردد كه از جمله اين عوامل مي‌‌توان به اين موارد اشاره كرد: مواجهه با آب و هوا يا باد گرم، استفاده مكرر از مواد شوينده و پاك كننده، ابتلا به بعضي از بيماري‌ها مانند درماتيت آتوپيك و…

 يكي از بهترين راهكارها براي كساني مي‌‌خواهند رطوبت را به پوست خود هديه دهند اين است كه روزانه به ميزان مناسبي آب بنوشند. همچنين رايج‌ترين و سريع‌ترين راه كه تقريبا اولين گزينه پيش رو براي افراد داراي پوست خشك نيز مي‌‌باشد استفاده از كرم‌هاي مرطوب كننده مي‌‌باشد كه امروزه با نام‌هاي تجاري مختلف و اسانس‌هاي مختلف در داروخانه و فروشگاه‌هاي لوازم آرايشي موجود مي‌‌باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: طب سنتي
[ ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۸:۴۰ ] [ امير كاشاني ] [ نظرات (0) ]

 

مصرف برخي از غذاها به دليل وجود تركيبات و ارزش غذايي بالا در فصل سرد سال مناسب است زيرا افراد را در برابر بيماري‌ها مقاوم مي‌كند.

ليست غذاهاي مفيدي كه بايد در زمستان بخوريد/ صبحانه مناسب فصل‌هاي سرد چه ويژگي‌هايي دارد؟محمدباقر مينايي متخصص طب سنتي در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان، درباره غذاهاي مناسب فصل پاييز و زمستان اظهار كرد: بسياري از تركيبات غذايي كيفيت خوبي ندارند به همين دليل مردم بايد بر سفره از غذاهاي با كيفيت استفاده كنند يعني غذاهايي كه از تركيبات اورگانيك تهيه شده باشند؛ يكي از تركيباتي كه باعث گرم شدن بدن مي‌شود "جوي دو سر" است، بلغور جوي دو سر را مي‌توان در سوپ استفاده كرد. اين سوپ حاوي سبزيجات به خصوص "جعفري" و استخوان يا پاي مرغ است كه براي بدن بسيار مفيد است؛ خانواده‌هايي كه جوان يا نوجوان دارند مي‌توانند به جاي آب از شير استفاده كنند.


وي درباره دومين غذايي كه باعث گرم شدن بدن مي‌شود، گفت: دومين غذاي مفيد در فصل پاييز و زمستان "جغول بغول" است، اين غذا از جگر سفيد همراه با قلوه و دل تهيه مي‌شود؛ طرز تهيه "جغول بغول" به اين صورت است كه ابتدا روغن را در يك ماهي‌تابه بريزيد، پياز(پياز ريز استفاده شود) را خرد و تفت دهيد، مقداري زردچوبه به آن اضافه كرده و جگر سفيد، دل و قلوه را كه ريز كنيد و داخل آن بريزيد و تفت دهيد. وقتي تفت داده شد مقداري آب داخل آن بريزيد و بگذاريد بپزد.10 دقيقه مانده به اينكه براي خوردن آماده شود، رب انار را به آن اضافه كنيد. بعد از اضافه كردن رب انار و بعد از 10 دقيقه ميل كنيد. رب انار به كبد، پانكراس و مخاطات ديوارهاي معده و روده براي جذب بهتر، كمك مي‌كند.

مينايي افزود: جغول بغول داراي ريزمغزي‌هاي بسيار مفيد مورد نياز بدن به خصوص در فصل پاييز و زمستان است، اين غذا به علت داشتن آهن، ويتامين B1، B2، B6 و B12 به عنوان يك ماده آنتي آلرژي هم مي‌تواند محسوب شود.

متخصص طب سنتي درباره سومين غذا اظهار كرد: آبگوشت از غذاهاي در دسترس است. آبگوشت را به دو نوع شامل نخود و لوبيا همراه با گوشت كتف، گردن، راسته يا آبگوشت با قلوه‌گاه و دنده‌گاه گوسفند مي‌توانيد تهيه كنيد و اين آبگوشت چون داراي حبوبات است پر از ريزمغزي‌هاي مورد استفاده بدن است.

مينايي بيان كرد: چهارمين غذاي بسيار مفيد، شله زرد است، زعفران موجود در اين غذا مي‌تواند به عنوان يك مرقق محسوب شود. از برنج بومي شهر دزفول يا شيراز به نام "عنبربو" استفاده كنيد. اين غذا به عنوان يك عامل محافظت كننده بدن، در برابر عوامل آزار رساننده محيطي محسوب مي‌شود.

وي درباره پنجمين غذا كه باعث گرم شدن بدن مي‌شود، گفت: حلوا و كاچي از غذاهاي مناسب افراد ميان سال و پير است، اين غذا مقوي و براي كبد بسيار مفيد است اين غذا را بيشتر شب‌هنگام استفاده كنيد.


متخصص طب سنتي با بيان اينكه فرني و شير برنج از غذاهاي ارزان و در دسترس است، تصريح كرد: فرني و شيربرنج از غذاهاي بسيار مفيد هستند به شرطي كه در فرني از آرد برنج عنبر بو و در شير برنج از برنج عنبر بو استفاده شود؛ كودكان، نوجوانان و جوانان مي‌توانند از عسل كنار يا شيره انگور براي شيرين كردن اين غذا استفاده كنند البته ميانسالان و افراد پير كمتر استفاده كنند.

وي همچنين درباره صبحانه مناسب بيان كرد: صبحانه مناسب براي افراد پير و ميانسال حلوا ارده با نان، كره دوغي، عسل و نان و نان، پنير و سبزي و مقداري سياه دانه است و نوجوانان و كودكان نان، پنير ليقوان و چاي شيرين ميل كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: رژيم غذايي سالم
[ ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۳۷:۲۶ ] [ امير كاشاني ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 8
دیروز : 20
افراد آنلاین : 1
همه : 5241
چت باکس
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / ثبت آگهی رایگان / خدمات نظافتی در مشهد / باربری / بسته بندی لوازم منزل / دانلود بازی اندروید / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی آریا / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد / سایت تفریحی / ربات تلرسام / ربات افزایش فالوور عضوگرام / تربیت سگ / خرید لپ تاپ استوک / انجام پروژه متلب / چگونه جذب خود کنیم /  نوار نقاله / انجام پروژه های متلب / جواب بازی آمیرزا / عکاسی صنعتی / بازی اندروید / آموزش فتوشاپ / telegram channel subscribers / چت روم